Google
У і-неті На сайті

 

Меню сайту




Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Форма входу






Наше опитування
Які місця в нашому місті Ви вважаєте найгарнішими?
Всього відповідей: 111



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Конвертер валют
 

 

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 23:59
Головна » 2008 » Вересень » 10 » Правоохоронці пам'ятають своїх колег, які загинули під час виконання службових обов'язків
Правоохоронці пам'ятають своїх колег, які загинули під час виконання службових обов'язків
20:31
Сьогодні працівники міліції обласного центру поминали своїх загиблих колег. Відбувся жалобний мітинг, у якому взяли участь керівники міста й області, народні депутати, представники громадськості.

Символічно, що День пам’яті загиблих правоохоронців відзначається напередодні найбільшого державного свята – Дня незалежності. Бо ніколи не буде мати перспектив та держава, де процвітає кримінал. А самопожертва загиблих працівників міліції яскраво свідчить про те, що в Україні є люди, які не шкодуючи власного життя ведуть жорстокий двобій із злочинною нечистю.

Виступаючи на мітингу, міський голова Сергій Мельник звернувся до членів сімей загиблих правоохоронців: "…ми зібрались на цьому місці аби віддати данину поваги і вічної вдячності тим, хто сповна виконав свій священний обов’язок перед Вітчизною, аби схилити в жалобі голови за людьми, які в ім’я закону і справедливості, заради життя інших, їхнього миру і спокою пожертвували найдорожчим – життям.

Лише на теренах Хмельницької області за роки незалежності у боротьбі за права і свободи громадян загинуло 25 працівників органів внутрішніх справ, з них 6 – співробітники Хмельницького міського відділу міліції.

Вірю, що подвиг цих правоохоронців навіки вкарбується на золотих сторінках історії, а приклад їх вірності своєму народові, жертовної любові до людей стане палаючим смолоскипом, який буде освячувати дорогу життя молодого покоління українців, буде моральним імперативом для всіх українських правоохоронців.

Переконаний, що керівництво управління Міністерства внутрішніх справ у Хмельницькій області докладає максимум зусиль для того, щоб сім’ї загиблих міліціонерів не залишалися наодинці зі своїм горем, а відчували всебічну турботу та підтримку.

Не стоїть осторонь і міська влада. Члени сімей загиблих, згідно чинного законодавства, користуються пільгами у сплаті за житлово-комунальні послуги, правом безкоштовного проїзду у міському пасажирському транспорті, за відповідними заявами такій категорії населення надається матеріальна допомога.

В День пам’яті загиблих хотів би ще раз від Хмельницької міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто висловити співчуття рідним загиблих працівників міліції. Світла пам’ять про них вічно житиме в серцях усіх хмельничан. Нехай земля їм буде пухом".

До пам'ятника загиблим лягли яскраві квіти, врочисту тишу порушили залпи врочистого салюту.

Переглядів: 845 | Додав: borYA | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: