Google
У і-неті На сайті

 

Меню сайту




Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Форма входу






Наше опитування
Які місця в нашому місті Ви вважаєте найгарнішими?
Всього відповідей: 111



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Конвертер валют
 

 

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 21:22
Головна » 2008 » Вересень » 10 » Міський голова Сергій Мельник відповідав на звернення хмельничан у телефонному режимі
Міський голова Сергій Мельник відповідав на звернення хмельничан у телефонному режимі
20:25

 

Більше двадцяти мешканців міста звернулось сьогодні до міського голови Сергія Мельника під час прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає". Питання, які вони порушували перед очільником міста, цього разу були досить різнопланові. Лікарю медичної установи обласного підпорядкування, який цікавився чи продовжується будівництво другої черги малосімейного гуртожитку для працівників гуманітарної сфери та чи будуть при розподіленні враховуватись потреби працівників обласних лікувальних закладів, Сергій Іванович роз'яснив, що згадане будівництво продовжується, більше того, за умови включення нашого міста у загальнодержавну програму "Доступне житло" (у поточному році міська влада надала необхідні документи), можуть бути виділені кошти на будівництво іще ста квартир. Щодо розподілення, то рішенням сесії міської ради однозначно обумовлено, що воно буде проводитись між працівниками освіти, охорони здоров'я, комунальних закладів міста. За умови, якщо область частково візьме участь у фінансуванні, то пропорційну частину житла міська влада не проти віддати і працівникам обласних установ. Інший додзвонювач від імені мешканців мікрорайону Книжківці висловлював подяку міській владі за впорядкування маршруту №24, облаштування кінцевої зупинки та просив розмістити там розклад руху транспорту. Інвалід з вулиці Прибузької пропонував пустити по ній громадський транспорт, на що Сергій Іванович повідомив: "Такий маршрут вже розроблений і ближчим часом він проляже від зупинки "Катіон" через вулиці: Кам'янецьку, Прибузьку, Трудову до нового автовокзалу". 
Телефонні звернення стосувались також ремонту доріг, облаштування тротуарів, освітлення дворових територій, зрізання аварійних дерев поблизу помешкань, роботи притулку для бездомних тварин, тощо. З кожного, порушеного під час прямої телефонної лінії питання, міський голова дав детальне роз'яснення, конкретні доручення - вивчити ситуацію та допомогти у розв'язанні проблем одержали керівники відповідних служб.
У спілкуванні з представниками засобів масової інформації, які традиційно беруть участь у роботі прямої телефонної лінії, міський голова поділився своїми думками щодо розвитку та популяризації спорту в місті, розповів про заплановані з нагоди 17-річниці Незалежності України святкові заходи, відповів на інші численні запитання журналістів.


Переглядів: 851 | Додав: borYA | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: