Google
У і-неті На сайті

 

Меню сайту




Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Форма входу






Наше опитування
Яка школа на вашу думку найкраща?
Всього відповідей: 156



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Конвертер валют
 

 

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 00:51
Головна » Архів матеріалів

 22 серпня за сприяння управління культури і туризму Хмельницької міської ради відбудеться відкриття мистецької акції "1-й арт Спалах". Представлятиме акцію громадська організація "Мистецьке об'єднання "Спалах".

Засновники ГО "Спалах": Михайло Тристан - бізнесмен; Ігор Лисий - гурт "Мотор-ролла"; Олександр Куркчі - художник.

Акцію приурочено до Дня Незалежності України. Вона розпочнеться в холі міського будинку культури о 10.00 годині прес-конференцією.

О 12.00 годині акція продовжиться встановленням на вул. Проскурівській (навпроти міського Будинку культури) концептуальної скульптури "Мистецький кінь" 

Згодом відбудеться відкриття виставки сучасного мистецтва.

Мистецька акція продовжиться наступного дня.

 

 

Наша довідка:

 

Свого часу засновники ГО "Спалах" створили арт-клуб "САКВОЯЖ". Вони прагнули зробити цей заклад втіленням гарного смаку та носієм сучасного українського музичного мистецтва.

Набувши нео ... Читати далі »

Переглядів: 1014 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

 

Більше двадцяти мешканців міста звернулось сьогодні до міського голови Сергія Мельника під час прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає". Питання, які вони порушували перед очільником міста, цього разу були досить різнопланові. Лікарю медичної установи обласного підпорядкування, який цікавився чи продовжується будівництво другої черги малосімейного гуртожитку для працівників гуманітарної сфери та чи будуть при розподіленні враховуватись потреби працівників обласних лікувальних закладів, Сергій Іванович роз'яснив, що згадане будівництво продовжується, більше того, за умови включення нашого міста у загальнодержавну програму "Доступне житло" (у поточному році міська влада надала необхідні документи), можуть бути виділені ... Читати далі »

Переглядів: 854 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

 

Управління у справах сім'ї та молоді і міський центр "Родинний дім" до дня Незалежності України проводять акцію для учнів 1-5 класів з багатодітних сімей (де виховується четверо і більше неповнолітніх дітей) "Готуємо дітей до школи".

Акція відбудеться 21.08.2008р. Початок об 11:00 годині в приміщенні спортивно-розважального комплексу "СВ" за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи, 1а.

Дітям буде показано театральне дійство та клоунсько-розважальну програму "Я – клоун!" і вручено подарунки: шкільні портфелі, учнівське приладдя.

Переглядів: 932 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

За інформацією, отриманою від управління торгівлі міської ради, в місті Хмельницькому 15 серпня розпочалися шкільні ярмарки, присвячені початку нового навчального року.

 

У ярмарку беруть участь:

 

-ТОВ "Проскурівкнига" - книги, підручники, методична література;

-ПП Матвійчук В.В. - шкільне взуття;

-ТОВ "Корвет" - канцелярські товари і приладдя;

-ПП Козловська Т.Ф. - дитяче взуття;

-ПП Антонець О.В. - дитяча білизна;

-ПП Бійчук Н.В. - шкільне взуття;

-ПП Корніюк О.П. - дитячий одяг;

-ПП Марценкова В.В. - шкільне взуття;

-ПП Сирота С.В. - дитяче взуття.

Ярмарки функціонують в мікрорайонах міста, а також у центральній частині поблизу торгового центру (колишній "Дитячий світ")
... Читати далі »

Переглядів: 950 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

15 серпня згідно поданої заявки з 19.00 на майданчику поблизу ТЦ “Дитячий світ” членами обласних громадських організацій Молодіжний союз “Наша Україна” та “Тризуб” ім.С.Бандери був проведений захід “в підтримку Грузії у воєнному конфлікті з Росією”. Біля 20 чоловік з прапорами КУН та “Нашої України” збирали підписи хмельничан на підтримку Грузії, роздавали “Заяву з приводу останніх подій в Грузії” та звернення долучитися до збору гуманітарної допомоги постраждалим внаслідок бойових дій у Грузії. Згідно звернення Молодіжний союз “Наша Україна” за адресою вул.Соборна, 75 приймає предмети гігієни, постільну білизну, взуття, одяг, медикаменти, дитяче харчування, дитячі книжки і іграшки. У прийнятій заяві, зокрема, йдеться: “молодіжні організації висловлюють підтримку Президенту України у його позиції щодо умов перебування Чорноморського флоту РФ на території нашої країни. Підтримуємо політику нашої держави щодо виведення Чорноморського флоту РФ з Кримського півострова. Наголошуємо на не ... Читати далі »

Переглядів: 780 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)


24 серпня виповнюється 17 років незалежності України.

Відповідно до плану заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора в місті Хмельницькому 23 серпня відбудеться низка цікавих, масштабних подій. Найцікавіше відбуватиметься на майдані Незалежності. 

В заходах передбачається участь делегацій, творчих колективів, оркестрів, народних умільців з усіх регіонів Хмельниччини.

Учасникам урочистостей запропоновано одягтися у вишиванки або прикрасити свій одяг національною та державною символікою (стрічки, хустинки, бандани, краватки, шарфики тощо).

Святкове дійство розпочнеться на майдані Незалежності о 10.00 годині підняттям Державного Прапора України і триватиме до пізнього вечора.

 

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради затвердив заходи з нагоди відзначення 17-ї річниці незалежності України в місті Хмельницькому

 

ЗАХОДИ

з нагоди відзначення 17-ї річниці незалежност ... Читати далі »

Переглядів: 864 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)



З нагоди Дня Державного Прапора України виконавчий комітет Хмельницької міської ради звертається до установ, організацій і підприємств різних форм власності та до хмельничан 22-24 серпня прикрасити свої приміщення, помешкання і балкони державними прапорами України.

 

Державний Прапор – один із трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет держави.

Державний Прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3.

Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують як поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці і достатку.

В столиці України вперше синьо-жовтий прапор був піднятий на флагшток перед будівлею Київської м ... Читати далі »

Переглядів: 923 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

14 серпня відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто майже 70 питань життєдіяльності обласного центру. Предметом прискіпливого розгляду, серед інших, стали питання соціального захисту, продовження строку майнового найму (елементів доріг, тротуарів та газонів) під розміщення та експлуатацію тимчасових об'єктів торгівлі і об'єктів з надання послуг населенню, про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в місті Хмельницькому до Збройних Сил України, про затвердження заходів та виділення коштів на підготовку та проведення Всеукраїнського семінару з питань благоустрою населених пунктів "Благоустрій-2008" 11-12 вересня ц. р.

Члени виконавчого комітету погодилися з економічно обґрунтованими пропозиціями директора міського комунального підприємства "Хмельницькводоканал" Олексія Іванова і в ... Читати далі »

Переглядів: 841 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

13 серпня відбулося чергове засідання оперативного штабу з організації підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 року підприємств житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери міста.

Керівник штабу, перший заступник міського голови Анатолій Савчук розпочав засідання штабу з детального аналізу виконання робіт від часу попереднього засідання.

Потім члени штабу - керівники управлінь і відділів, комунальних підприємств міста - звітували про зроблене, загострювали увагу на проблемних питаннях, спільно узгоджували шляхи їх вирішення.

Ступінь готовності об'єктів до зими складає від 70 до 85 відсотків. Колективи працюють, ремонтуються і замінюються на нові мережі теплопостачання і водопостачання, до зими готується житловий фонд, установи освіти й охорони здоров'я…

Присутні з тривогою говорили про значну заборгованість населення за отримані комунальні послуги. Всього хмельничани заборгували майже 24 млн. грн. Враховуючи те, що така забо ... Читати далі »
Переглядів: 837 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

13 серпня в Хмельницькому міському культурно-мистецькому центрі “Ветеран” відбувалось об’єднане засідання президії Хмельницької обласної та міської Рад організації ветеранів України.

Про рішення позачергового пленуму Ради ветеранів України та завдання, що з них випливають доповідав голова Хмельницької обласної Ради ветеранів Іван Бондар. Він, зокрема, проінформував присутніх про обрання в Києві нового голови Ради організації ветеранів України генерал-лейтенанта у відставці Валентина Анастасієва. Повідомив, що для створення первинної організації ветеранів відтепер потрібно лише 5 членів, замість 15, як це було раніше. Оскільки в половині сіл України вже немає учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війни 1941-1945 рр. Самому молодшому учаснику бойових дій ВВВ в цьому році виповнюється 81 рік.

Далі в ході засідання його учасники обговорили та схвалили заходи на 2008-2010 рр., до відзначення 65-х річниць визволення міста, області, України та Перемоги над фашистською Німе ... Читати далі »
Переглядів: 898 | Додав: borYA | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »