Google
У і-неті На сайті

 

Меню сайту




Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Форма входу






Наше опитування
Які місця в нашому місті Ви вважаєте найгарнішими?
Всього відповідей: 111



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Конвертер валют
 

 

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 07:39
Головна » 2008 » Вересень » 10 » З нагоди професійного свята відзначено кращих підприємців
З нагоди професійного свята відзначено кращих підприємців
20:44


Урочистості з нагоди Дня підприємця відбулися в сесійній залі обласної державної адміністрації. Підприємців привітали керівництво міста і області, представники Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в області, Державної податкової адміністрації в області, Головного управління Пенсійного фонду України в області, Територіального управління Держгірпромнагляду, Головного управління МНС України в області, управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в області, Регіонального фонду підтримки підприємництва.

Від імені Хмельницького міського голови Сергія Мельника підприємців привітала його заступник Ірина Ковальчук. Вона, зокрема, відзначила, що підприємництво активно заявляє про себе у різних сферах життя міста Хмельницького, до нього залучаються з кожним роком дедалі більше енергійних та ініціативних людей, які роблять значний внесок у соціально-економічний розвиток Хмельницького. В місті зареєстровано 28079 фізичних осіб-підприємців та 6839-юридичних осіб. Це є запорукою економічного зростання, головним джерелом створення нових робочих місць, насичення ринку товарами вітчизняного виробництва та основою для формування середнього класу. Ірина Іванівна наголосила, що влада міста і особливо міський голова Сергій Мельник приділяють значну увагу розвитку малого та середнього підприємництва. Розроблений Стратегічний план економічного розвитку міста Хмельницького на 2008-2015 роки, в основу якого покладено три пріоритетних питання: створення сприятливого бізнес-середовища та підвищення іміджу міста, як місця для ведення бізнесу, залучення інвестицій; розвиток людських ресурсів; розвиток інфраструктури.

Підтвердженням співпраця між підприємцями та владою міста є позитивний приклад організації роботи дозвільного центру з підприємцями, який працює з вересня 2006 року, налагодження взаємодії з представниками місцевих дозвільних органів щодо видачі документів дозвільного характеру в сфері господарської діяльності. Дозвільний центр Хмельницької міської ради визнаний одним з найкращих в Україні.

Заступник міського голови висловила переконання, що наполегливість, творчість та ентузіазм підприємців сприятимуть подальшому розвитку приватної ініціативи і підвищенню добробуту населення міста, а плідна співпраця влади і підприємців матиме позитивну тенденцію до зростання. 
В ході урочистостей за високі показники в роботі та вагомий внесок в соціально-економічний розвиток міста і області відзначено почесними грамотами та подяками 29 кращих підприємців.

Після урочистих зборів відбувся святковий концерт.


Переглядів: 1099 | Додав: borYA | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: