Google
У і-неті На сайті

 

Меню сайту




Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Форма входу






Наше опитування
Яка школа на вашу думку найкраща?
Всього відповідей: 156



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Конвертер валют
 

 

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 16:25
Головна » 2008 » Вересень » 10 » Своєрідну міні-виставку економічних досягнень Хмельницького напередодні Дня Незалежності було представлено на головному майдані міста
Своєрідну міні-виставку економічних досягнень Хмельницького напередодні Дня Незалежності було представлено на головному майдані міста
20:39

Серед експозицій всіх районів області, які в день головного державного свята були представлені на майдані Незалежності, виставка досягнень міста Хмельницького була найбільш різноманітною, чисельною та вражаючою. Тут демонструвалося те краще, що виробляється у нас, та доводить успіх не тільки окремих підприємств, а й країни в цілому. Виставлялась продукція виробників, які змогли довести свою ефективність, конкурентоспроможність, знайти свою нішу на ринках Хмельниччини і України. Їх товари завжди знаходить свого покупця, а працівники цих підприємств з впевненістю дивляться у майбутнє. Саме прогрес промисловості дозволить досягти, щоб розвиток міста був стабільним, всебічнім і гармонійним, а Хмельницький став одним із економічних центрів західного регіону України. 

Економічну міць Хмельницького на виставці демонстрували кращі підприємства:

ВАТ „Хмельницькзалізобетон” працює з 1965 року, налічує понад 560 працівників. Має власну акредитовану лабораторію, яка забезпечує високу якість всіх видів продукції підприємства. Основною продукцією підприємства є збірні залізобетонні та бетонні вироби для цивільного та промислового будівництва. Крім того, підприємством освоєно такі види робіт, як виготовлення дерев’яних та метало пластикових вікон і дверей, погонажні вироби з дерева. 

Підприємство ТОВ „Проскурів Термо” зареєстровано 06.02.2002 року. На початку працювало 33 працівники. Керівник підприємства Якобчук Євгеній Станіславович.

На даний час підприємство нараховує біля 140 працюючих, має власні фонди та базу відпочинку. Середня заробітна плата понад 1900 грн. Підприємство постійно допомагає тим, хто потребує допомоги - це товариство Червоного Хреста України, товариство жінок інвалідів, дитячі садочки тощо. Продукція підприємства характеризується високою економічністю, безпечністю, надійністю та має сертифікати якості. Сьогодні ТОВ „Проскурів Термо” є одним із перспективних конкурентних виробників опалювальних апаратів України.

 Історія ТОВ „СТІОМІ - Холдінг” бере свій початок з 1944 року, коли вже майже на другий день після визволення міста у пристосованому приміщенні почали випікати хліб для мешканців міста. Розвивалось місто, розвивалось і підприємство. В 1965 році був збудований завод на вулиці Тернопільській, а в 1992 році - був введений хлібозавод №2 потужністю 65 тон виробів на добу. Сьогодні загальна виробнича потужність складає 120 тон хлібобулочних виробів на добу (фактично виробляється 90 тон). 

На сьогоднішній день підприємство забезпечує своєю продукцією 70% населення міста, а також доставляє продукцію по Хмельницькій, Вінницькій, Чернівецькій областях.

ЗАТ „Хмельницька кондитерська фабрика „Кондфіл” заснована в 1928 році. На сьогоднішній день фабрика є одним із найбільших підприємств харчової промисловості міста та області. Продукція ЗАТ „ХКФ ”Кондфіл” - великий асортимент цукерок, вафель, карамелі, драже, зефіру – всього близько 200 найменувань.

Продукція підприємства користується попитом не тільки в нашій державі, але й далеко за її межами, експортується до Росії, Молдови, країн Прибалтики, Казахстану, Грузії тощо.

Трудовий колектив підприємства налічує понад 400 чоловік, які працюють під керівництвом Голови правління ЗАТ „Хмельницька кондитерська фабрика „Кондфіл” Фалко Володимира Федоровича.

ТОВ „УкрЕЛКОМ” працює з 2003 року та є виробником високоякісного електротехнічного обладнання. Основними напрямками роботи підприємства – розробка, проектування, виробництво, монтаж та налагодження електротехнічного обладнання. Підприємство виробляє КТП загально промислового призначення, комплектні розподільчі пристрої, комірки КСО, панелі ЩО, вимикачі навантаження – роз’єднувачі, КТП для термообробки бетону та ґрунту. Підприємство сертифіковане по міжнародному сертифікату якості ISO 9001:2000.

ВАТ “Акціонерна компанія Адвіс” (Генеральний директор – Дунець Іван Іванович) – спеціалізується на виробництві різної машинобудівної продукції: кормозбиральних комбайнів, сільськогосподарських машин, запасних частин та міні техніки.

Підприємство має у своєму складі ливарне, механообробне, термічне, гальванічне, малярне та інструментальне виробництво.  

Активно розвиваються на підприємстві експортні поставки, які становлять 60% від загальних обсягів виробництва. Підприємство працює на замовлення німецьких фірм, що свідчить про його надійність та конкурентоспроможність продукції. 

Переглядів: 1018 | Додав: borYA | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: